Boey'in menajerinden açıklama!

Galatasaray'da sezon başında kadro dışı kalmasına rağmen gösterdiği performansla takımın değişmez isimlerinden birisi olan ve Avrupa kulüplerinin de dikkatini çeken Sacha Boey için ara transfer döneminde teklifler gelmesi beklenirken, Fransız savunmacının menajeri George Gardi sürpriz açıklamalarda bulundu. Boey'i takip eden kulüpler olduğunu belirten Gardi, konuşulan rakamın da çift hanelerde olması gerektiğini belirtti.

Tuttomercatoweb'e konuşan menajer George Gardi, "Sacha Boey günümüzün futbol şartlarına uygun modern bir bek ve kanat oyuncusu. Bugün Avrupa'da onun gibi futbolcuları kadronuza katabilmek için ekonomik olarak büyük paraları gözden çıkarmanız gerekiyor. Galatasaray formasını giyip, oynamak kolay değil. Bunun için büyük bir karakterinizin, özgüveninizin olması gerekiyor. Birçok kişi bunu başaramadı. İtalya'dan da teklifler var. Ancak yalnızca doğru koşullar altında hareket edecek." ifadelerini kullandı. Sacha Boey sadece İtalyan kulüplerinin değil, tüm Avrupa'nın dikkatini çekmiş durumda. 

TRANSFERİN GÖZDESİ
Footmercato'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılıların genç oyuncusuna, Almanya'dan Frankfurt ile Wolfsburg, İngiltere'den ise Crystal Palace talip oldu.
Habere göre bu 3 kulübün, kış transfer döneminde Sacha Boey için harekete geçecekleri ifade edildi. Galatasaray'ın genç oyuncunun, sözleşmesinde iyileştirmeye gitmek adına görüşmelerini sürdürdü biliniyordu. Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında transfer olan Boey, uzun yıllardır görev yapan scout ekibinin bulduğu oyunculardan biri. 2021 yazında 1.15 milyon Euro'ya transfer edilen başarılı oyuncunun sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0