Antalyaspor ile dev takas!

Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatmayı garantileyen Galatasaray, devre arası transferi için çalışmalara başladı. Seferovic'in kiralık sözleşmesinden çıkarak hücum hattına bir takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılarda gündemdeki isim Haji Wright olurken, Antalyaspor yönetimiyle yapılan görüşmelerde bonservis + oyuncu takası paketinin gündemde olduğu iddia edildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Süper Lig'de muhteşem bir seri yakalayan ve 7 maç üst üste kazanan Cim Bom, transferde de gaza bastı. Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'in performansından memnun kalmayan Sarı-Kırmızılılar, Antalyaspor'dan Haji Wright'a kanca attı. Kazımcan ve Emre Taşdemir'in sakatlığında yeniden sol bekte görev alan Van Aanholt ile yolları ayırmayı planlayan ve sol bek arayışına giren Galatasaray cephesi, tecrübeli savunmacı Güray Vural'ı da listesine dahil etti.

4 MİLYON EURO + 3 OYUNCU
ABD'li golcü için Akdeniz ekibine 4 milyon Euro bonservis bedeli öneren Cim Bom, Antalyaspor'un takasta istediği isimleri de kabul etti. Haris Seferovic, Yunus Akgün ve Mathias Ross'un sezon sonuna kiralanmasına 'tamam' diyen Sarı Kırmızılılar, pakete sol bek Güray Vural'ı da eklemek istiyor. Kırmızı Beyazlılar, 6 milyon Euro bonservis talep ederken iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Transferle ilgili kısa süre içerisinde sıcak bir gelişmenin yaşanması bekleniyor.

YUNUS AKGÜN SÜRPRİZİ
Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da harikalar yaratan Yunus Akgün, sezona iyi başlasa da devamını getiremedi. Formasını Rashica'ya kaptıran Yunus, Okan Buruk'un hamle oyuncusu olurken Wright transferinde ısrarcı olan Cim Bom'un milli oyuncunun kısa süreliğine ayrılmasına onay verdiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0