Yönetim kesenin ağzını açtı!

Kadıköy deplasmanından 3 golle ve 3 puanla dönen Galatasaray'da yönetim kesenin ağzını açtı. Maç sonrasında soyunma odasına giren ve oyuncuları tebrik eden başkan Dursun Özbek, söz verdiği primin bu hafta hesaplara yatırılacağının müjdesini verirken; kaptan Muslera ve Gomis yaptığı konuşmayla tüm oyunculara eşit prim dağıtılmasını talep ederek büyük bir jest yaptı.

Lig Radyo'nun haberine göre bu sezon başında Fernando Muslera ve Bafetimbi Gomis, derbiden sonra yöneticilerle bir araya gelerek prim sisteminde değişiklik talep etti. Maç primlerinde ilk 11 oynayan yüzde 100, oyuna sonradan giren yüzde 50, kulübede olup oyuna giremeyen yüzde 25 prim alacaktı ancak iki kaptan bu sistemin değişilmesini önerdi. Özellikle genç futbolcuların yıllık ücretlerinin düşük ve TL cinsinden olduğunu belirten kaptanlar, primlerin kadrodaki herkese eşit bölünmesi önerisinin yönetim tarafından da memnuniyetle karşılandığı belirtildi. Buna göre derbinin ödülü olan 500 bin TL Galatasaray'da derbide forma giyen ya da giymeyen tüm oyunculara eşit şekilde dağıtılacak.

Derbi öncesi "Hele bir kazanalım, gereğini yaparız" diyen Özbek'in hem oynanan futboldan hem de üç farklı galibiyetten dolayı çok memnun olduğu ve tüm kadroya kendilerini yanıltmadığı için teşekkür ettiği öğrenildi. Özbek ve yönetiminin bu zafer sonrasında takıma yaklaşık 500 bin TL'lik prim dağıtma kararı aldığı ve ödemelerin hafta içinde yapılacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0