Süper Lig ekipleri Seferovic'i istiyor!

Süper Lig'de lider Galatasaray, ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, kadroda performansından memnun kalmadıkları oyuncular için de ayrılık görüşmelerini yapmaya başladı. Devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Haris Seferovic için ise Süper Lig'den bir çok takımın devrede olduğu iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın devre arasında yollarını ayırmaya hazırlandığı Haris Seferovic için Süper Lig'den bir çok takımın talip olduğu ortaya çıktı. Ara transfer döneminde kiralık sözleşmesi feshedilmesi beklenen Haris Seferovic, Benfica'ya geri dönmek istemediğini açıklamıştı. Düzenli oynayabileceği bir takımda olmak isteyen 30 yaşındaki santrfora, şimdiden birçok Türk kulübünün talip olduğu ortaya çıktı. Seferovic'in menajeriyle temasa geçen Süper Lig temsilcileri, İsviçreli golcüyü kadrolarına katmak istediklerini net şekilde ilettiler. Tecrübeli futbolcunun da kulüplerin anlaşması durumunda Türkiye'de kalmaya olumlu yaklaştığı bildirildi. 

Galatasaray'ın sezon başında Benfica'dan kiraladığı Haris Seferovic beklentilerin altında kalırken, ligde çıktığı 10 maçta gol sevinci yaşayamadı. İsviçreli golcü oyuncu kupada 3 maçta 2 kez ağları havalandırdı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0