Galatasaray'da Kaan Ayhan gerçekleri!

Süper Lig'de lider Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna ilk takviyeyi Kaan Ayhan ile gerçekleştirerek büyük bir sürprize imza attı. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda savunmada joker bir ismi kadrosuna katmak isteyen ve bu anlamda 28 yaşındaki milli yıldızı Sassuolo'dan satın alma opsiyonlu kiralayan Cimbom'da bu transferde yaşananlar ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Kaan Ayhan transferinin perde arkası belli oldu. Galatasaray’ın yaz döneminde de gündemine gelen ama son anda gerçekleşmeyen Kaan Ayhan transferi çok stratejik bir hamle ile olumlu sonuçlandı. Kış döneminde Beşiktaş’ın da ilgilendiği 28 yaşındaki futbolcunun transferine noktayı koymak için sarı-kırmızılı kulüpten Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli’nin Almanya’dan yakın dostu olan Kaan’ı ikna ettiği ve uzun pazarlıklar sonunda da Sassuolo’nun direncini kırdığı öğrenildi. Kaan Ayhan’ın çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğu ve sarı-kırmızılıları “gönlünde yatan aslan” olarak gördüğü öğrenildi. Yaz döneminde Galatasaray’a transferi gerçekleşmediği için büyük hayal kırıklığı yaşayan ve Sassuolo’da hocasıyla arası açılan Kaan Ayhan’ın transferi Okan Buruk’un elini de çok rahatlattı.

TAM BİR JOKER OLACAK
Farklı pozisyonlarda oynayabilen milli futbolcu yerli denkleminde önemli bir hamle olmasının yanı sıra savunmada önemli bir alternatif olacak. Kaan ayrıca Dubois’in sol bekte devam edeceği düşünüldüğünde Sacha Boey için de sağ bekte önemli bir alternatif olarak değerlendiriliyor. 400 bin euroya kiralanan 28 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu 2.8 milyon euro olacak. Kaan yarım sezon için 600 bin euro alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0