Uğur Çiftçi için bekleyiş sürüyor!

Süper Lig'de lider Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda sol bek transferi için görüşmeler sürüyor. Sivasspor'un tecrübeli savunmacısı Uğur Çiftçi'yi kadrosuna katmak isteyen Aslan, teklifini yükseltirken Yiğidolardan gelen haber sonrası yüzler güldü.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un listesinde ilk sırada yer alan Uğur Çiftçi için yönetim çalışmalarını sürdürürken, Sivasspor cephesi de tecrübeli oyuncunun yerini Hasan Ali Kaldırım ile doldurmaya hazırlanıyor. Yiğidoların teknik direktörü Rıza Çalımbay, bu bölgeye takviye yapılmadığı sürece oyuncusunu göndermek istemiyor. 30 yaşındaki sol bek için daha önce Emre Taşdemir + 600bin Euro teklif eden Galatasaray, her ne kadar teklifin kabul edilmesi sonrasında Uğur ile prensip anlaşması sağlasa da, Emre'nin gitmek istememesi sonrasında transfer rafa kaldırılmıştı. Galatasaray yönetimi, Uğur için 900bin Euro bonservis ödemeye hazır olduğu Sivas cephesine bildirirken Sivasspor yönetimi de Başakşehir ile sözleşmesini feshederek boşa çıkan Hasan Ali Kaldırım ile görüşmelere başladı. 33 yaşındaki oyuncu eğer Sivas'a gitmeyi kabul ederse, Sivasspor yönetimi de Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray'ın teklifini kabul edecek.

Galatasaray'a gitmek istediğini hem teknik heyete hem de yönetime bildiren Uğur Çiftçi, bu sezon tüm kulvarlarda 26 maça çıktı ve 5 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0