Sarayın Sultanları baştan sona çok farklı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 17. haftasında Galatasaray Çağdaş Faktöring kadın basketbol takımı evinde Hatay BŞB'i ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 90-61'lik galibiyetle ayrılarak ligde üst üste 7. galibiyetini elde ederek seriyi sürdürdü. 

Galatasaray Çağdaş Faktöring mücadeleye Işıl Alben, Pelin Bilgiç, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Teaira McCowan beşiyle başladı. Tempolu bir başlangıçla ilk çeyrekte rakibin gardını düşüren Galatasaray Çağdaş Faktoring, oyunun iki alanında dominasyon kurarak ilk çeyreği 23-10, ikinci periyodu ise 29-12’lik skorla önde bitirerek soyunma odasına 30 sayı farkla gitti: 52-22. Üçüncü çeyrekte farkın etkisiyle savunmada ritmi düşse de hücumda temposunu koruyan Galatasaray Çağdaş Faktoring, Tuğçe Canıtez’in son saniye basketiyle periyot skorunda (26-25) geride kalmadı ve son çeyreğe girerken farkı sürdürmeyi başardı. 31 sayılık büyük bir avantajla final periyodunu oynayan takımımızda az süre alan oyuncularımız da parkeye çıktı ve maçı 90-61 kazandık. 

Sarayın Sultanları'nda maçın yıldızı 17 sayı üreten genç oyuncu Meltem Yıldızhan olurken, bençten gelen Tuğçe Canıtez de 14 sayı - 13 ribaundluk katkısıyla farklı galibiyette başrol oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0