Icardi derbiye hazır!

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Mauro Icardi derbi öncesinde takımla birlikte çalışmalara başladı. Arjantinli yıldızın derbide oynayıp - oynamayacağı merak edilirken, teknik direktör Okan Buruk yıldız ismi derbide en büyük kozu olarak kullanacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan uzak kalan Mauro Icardi'nin derbide oynayıp - oynamayacağı belli oldu. Beşiktaş maçında galibiyeti getiren, Başakşehir karşısında da takımını farka koşturan Icardi, hafta sonu oynanacak derbiyle birlikte geri dönmeye hazırlanıyor. Dünya Kupası için verilen arada sakatlanan Arjantinli golcü iyileştikten sonra ilk kez bir idmanın tamamında takımla çalıştı.  Antrenmandaki çift kale maçta iyi bir görüntü sergilediği belirtilen Icardi'nin kazanan takımda yer alması dikkat çekti. Yıldız futbolcunun Kadıköy'deki zorlu sınavda takımdaki yerini alması bekleniyor.

Galatasaray'a transfer döneminin son gününde gelen Mauro Icardi, ligin 7.haftasında oynanan Kasımpaşa maçıyla ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giymişti. Süper Lig'de çıktığı 6 maçta 4 gol - 3 asistlik performans ile oynayan Icardi, ligde son 3 maçtır sakatlığı sebebiyle forma giyememişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0