Berkan küllerinden doğdu!

Galatasaray'da sezon başında takımdaki geleceği sorgulanan ve zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Berkan Kutlu son maçlardaki performansıyla parmak ısırtıyor. Yaz döneminde takımdan ayrılmak isteyen ancak teknik direktör Okan Buruk'un gidişine izin vermediği 24 yaşındaki milli oyuncu, Sivas deplasmanı sonrasında Ankaragücü karşısında da orta sahadaki performansıyla rakiplerine geçit vermedi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Lucas Torreira ve Sergio Oliveira'nın yokluğunda Ankaragücü maçında ilk 11 çıkan Berkan Kutlu adeta küllerinden doğdu. Sezon başından itibaren zaman zaman eleştirilen ve son olarak Villareal ile oynanan hazırlık maçındaki performansı nedeniyle ıslıklanan Berkan Kutlu, hafta içindeki Ankaragücü maçı sonrasında tribünlerinden alkış aldı. Torreira'nın cezalı olduğu Sivas deplasmanında müthiş mücadelesiyle dikkat çeken ve zorlu zeminde takımın ayakta kalan yegane isimlerinden birisi olan 24 yaşındaki oyuncu, Ankaragücü karşısında da orta sahadaki performansıyla dikkat çekti. Berkan rakipleriyle girdiği 15 mücadelenin 12'sinde ayakta kalan taraf olurken, 7 top çaldı ve 4 kez uzaklaştırma yaptı. Orta sahada ayrıca 4 pas arası yapan Berkan, galibiyetin mimarlarından birisi oldu. 90 dakika sahada kaldığı mücadelede 12.79 kilometre ile en çok mesafe kat eden futbolcu olan milli yıldız, en çok rakip atağı kesen oyuncu da oldu. 

Sivas deplasmanında da bozuk zeminde orta alandaki mücadelesiyle dikkat çeken Berkan, bu maçta da girdiği 20 ikili mücadelenin 14'ünü kazanan isim olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0