Aziz Behich için görüşmeler başlıyor!

Sezon başından beri Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'u en çok zorlayan konulardan birisi çözüme kavuşuyor. Sarı-Kırmızılılar, kadrodaki yerli oyuncu sayısını arttırmayı hedeflerken savunmanın solu için gündemdeki ilk isim Aziz Behich oldu. Bu bölgede yerli oyuncu kullanarak hücum hattında yıldızlardan birisine yer açmayı planlayan Buruk, yönetime verdiği raporda tecrübeli oyuncunun transferini istedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da ara transfer döneminde yapılacak ilk hamle belli oldu. Kazımcan Karataş'ın geçirdiği uzun süreli sakatlık, Emre Taşdemir'in de sürekli tekrarlayan sakatlıkları nedeniyle savunmanın solunda bir tek Patrick van Aanholt alternatifi kalan Sarı-Kırmızılılar, yerli oyuncu kontenjanını da düşünerek ilk 11'i rahatlatacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Ara transfer döneminde Van Aanholt ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sol bek pozisyonu için ilk aday Aziz Behich oldu. Hem tecrübesi hem uygun maliyeti hem de Türk pasaportu nedeniyle sarı kırmızılılar Van Aanholt-Aziz Behich değişikliği için düğmeye bastı.

Sol beki yerlileştirmek isteyen Galatasaray'ın sezon başında Aziz Behich'i bedelsiz alan ve 2024 Haziran ayına kadar sözleşmesi olan Dundee United'a 400 bin Euro bonservis teklif edip, bu transferi imzaya dökmeye çalıştığı öğrenildi. Daha önce Süper Lig'de kariyerinde Bursa, Başakşehir, Kayseri ve Giresun formaları giyen ve son olarak Avustralya milli takımıyla Dünya Kupası'nda da sahne alan 32 yaşındaki futbolcunun da Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu ifade edildi. Dundee United formasıyla bu sezon 18 maça çıkan ve 2 gol - 3 asistlik performans sergileyen Aziz Behich, statü gereği yerli oyuncu olarak oynayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0