PVA yerine Dubois!

Süper Lig'de bir puan farkla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk hafta sonu oynanacak derbi öncesinde kadrosunu şekillendirmeye çalışırken, savunmanın solu için karar vermiş değil. Patrick van Aanholt'un performansını yetersiz bulan genç teknik adam Kadıköy'de savunmanın solunu Leo Dubois'e emanet etmeye hazırlanıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk hafta sonu oynanacak derbi öncesinde sol bek sıkıntısı yaşıyor. Ankaragücü maçının kazanılmasına rağmen özellikle sol bekte görev yapan Patrick van Aanholt'un performansı endişe yaratırken, teknik heyet takım içinde farklı çözümler arıyor. Fenerbahçe maçı öncesi sol tarafta yaşanan bu tablo teknik direktör Okan Buruk'u zor durumda bırakırken Van Aanholt'suz formüller üzerinde durulmaya başlandı. Kazımcan ve Emre Taşdemir'in sakatlığında şans bulan ancak bunu iyi kullanamayan Hollandalı futbolcu yenilen golde hata yaptı. Aynı zamanda tecrübeli sol bekin maçın 2. yarısındaki performansı da büyük hayal kırıklığı yarattı. Aanholt'un şu anda kadrodaki tek sol bek oyuncu olmasına rağmen performansını güvenilir bulmayan ve derbi için riskli gören Okan Buruk'un bu bölgede Dubois'yı tercih edebileceği öğrenildi. Böylece Boey ve Dubois beklerde tercih edilecek.

Dubois bu sezon 11 resmi maça çıkarken 3 karşılaşmada sol bekte görev yapmıştı. Patrick van Aanholt ise bu sezon 13 resmi maçta görev aldı, 2 asist katkısı verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0