Leo Dubois: Önemli olan 3 puandı..

Süper Lig'de evinde ağırladığı Ankaragücü karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak liderliğini koruyan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fransız savunma oyuncusu Leo Dubois açıklamalarda bulundu. Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Dubois, hafta sonu oynanacak derbiyle ilgili de görüşlerini dile getirdi.

Bu akşam kolay olmadı. Kazandık ancak herkes hafta sonu oynanacak derbi maçını konuşuyor. Bizim için önemli olan ise bu akşamki maçtı. Üç puanı aldık. Bu haftayı lider kapatıyoruz ve oraya lider olarak gidiyoruz. Derbinin önemiyle ilgili çok fazla bilgi geldi. Galatasaray’da önemli olan kupa kazanmaktır. Derbi kazanmak da önemli. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu hafta iyi dinleneceğiz. İyi bir şekilde hazırlanacağız. Oraya gidip üç puanı almak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0