Morutan için indirim!

Galatasaray'ın sezon başında İtalyan ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Rumen oyuncunun bonservisini almak isteyen Serie B ekibi görüşmelere başladı. Morutan'ın menajeri Becali ise çarpıcı bir açıklama yaparak Galatasaray yönetiminin, sözleşmede yer alan satın alma opsiyonunda indirime gittiğini açıkladı!

Rumen basınında yer alan haberlere göre; Pisa, Morutan'ın bonservisini almak için şimdiden Galatasaray'la temaslara başladı. İtalyan ekibinin, sözleşmede yer alan 5.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunda indirim istediği, Sarı-Kırmızılıların da bu rakamda 500bin Euro'luk indirime gittiği aktarıldı. 23 yaşındaki futbolcunun menajeri Giovanni Becali, "Morutan için satın alma maddesinin aktifleşmesi 5.5 milyon Euro ancak Pisa, bu rakamı ödeyemez. Galatasaray 500bin Euro indirim yaptı. 4'ü hemen, 1'i daha sonra olmak üzere 5 milyon Euro istiyorlar" dedi.

Bu sezon Pisa forması altında 18 maça çıkan Morutan, 4 gol -7 asistlik bir performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0