Dee Bost takımdan ayrılıyor!

Geçen sezon elde edilen başarılı sonuçların ardından bu sezon inişli - çıkışlı bir performans sergileyen Galatasaray NEF'te sezon ortasında önemli bir ayrılık gerçekleşmek üzere.. Fransız ekibi ASVEL, yılbaşında yaptığı Dee Bost teklifini iyileştirerek yeni bir teklif yaparken, Galatasaray cephesi 33 yaşındaki yıldız oyuncunun ayrılığına onay verdi.

Fransız basınından Lequipe'nin haberine göre; 1.5 yıldır Galatasaray NEF forması giyen Dee Bost, yeniden Fransa'ya dönmek üzere.. THY Euroleague ekibi Asvel'in uzun süredir kadrosuna katmak istediği Bulgar pasaportuna sahip Amerikalı oyun kurucunun transferi için kulüpler arasında anlaşma sağlanırken, Dee Bost yeni kulübüyle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Geçtiğimiz sezon hem saha içi hem de saha dışında gösterdiği aidiyet ile taraftarın gönlünde taht kuran 33 yaşındaki yıldız isim, bu sezon son maçlardaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş ve sosyal medyada da taraftarlarla gerilim yaşamıştı. Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon 11.1 sayı - 5.4 asist ortalamalarını yakalayan Bost, grup lideri olarak çıktığımız Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de maç başına 13.3 sayı - 5.8 asist ortalamalarını yakalamıştı.

Galatasaray NEF ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dee Bost için önemli bir bonservis bedelinin ödenmesi beklenirken, takımın en çok kazanan isminin ayrılmasının ardından önemli bir ekonomik alan açılması yeni transfer için kulübün elini güçlendirecek gibi görünüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0