Uğur Çiftçi için anlaşma tamam!

Süper Lig'in lideri Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna sol bek takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda bu bölgeye yerli oyuncu transfer etmek için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli savunmacı Uğur Çiftçi'nin transferi için prensip anlaşması sağladı.

beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray, transfer listesinde yer alan Uğur Çiftçi için bir süredir oyuncunun kulübü Sivasspor ile bir süredir görüşme halindeydi. Demir Grup Sivasspor ile anlaşma zemini bulan Galatasaray, kısa süre içerisinde imzaları attıracak. Uğur Çiftçi için 1.5 milyon Euro isteyen Sivasspor yönetimi ile görüşen Galatasaraylı yetkililer, uzun pazarlıklar sonucunda 600bin Euro ve Emre Taşdemir karşılığında anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'yi transfer etmesinde Okan Buruk'un özel isteği ve raporunun önemli rol oynadığı öğrenildi. 30 yaşındaki Uğur Çiftçi bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 22 maçta 5 asist yaparken, geçtiğimiz sezonu 44 maçta 7 asistle tamamlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0