Morutan için istenen rakam belli oldu!

Sezon başında İtalyan ekibi Pisa'ya kiralanan Olimpiu Morutan gösterdiği performansla dikkat çekerken, Galatasaray yönetimi genç oyuncu için gelen teklifleri değerlendiriyor. Sözleşmesinde 5.5 milyon Euro'luk satın alma maddesi olan Rumen oyuncu için Sarı-Kırmızılılar, ilgilenen kulüplere opsiyon maddesini işaret ediyor. 

İtalya'da yayın yapan La Nazione'de yer alan habere göre; Morutan'ın performansından memnun olan Pisa kulübünün yöneticileri, ara transferde işi resmiyete dökmek için Galatasaray cephesine 3.5 milyon Euro teklifte bulundu. Galatasaray yönetimi ise, gelen teklifi geri çevirerek oyuncunun bonservisi için sözleşmesinde yazan 5.5 milyon Euro'luk rakamın ödenmesini istedi. Rumen oyuncu için ilk belirtilen satın alma opsiyonu 31 Mayıs 2023 tarihine kadar ödenecek olan 5.5 milyon euroluk bonservis bedeli. Sarı kırmızılıların bu fiyatın altına düşmeyeceğini İtalyan ekibine bildirdiği ifade edildi.

Morutan'ın menajeri konuyla ilgili olarak "Pisa, Morutan'ın bonservisini şimdi almak istiyor. Galatasaray'a tek seferde Morutan için 3.5 milyon Euro teklif ettiler. Morutan biraz daha gol veya asist yaparsa İtalya'da kalacak. Bu Pisa mı olur bilemem." ifadelerini kullandı. 23 yaşındaki Rumen oyuncu bu sezon Pisa'da bu sezon 20 maçta görev alırken 5 gol 7 asistlik istatistik göstererek dikkatleri üzerine çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0