Okan Buruk'tan Icardi uyarısı!

Süper Lig'de lider Galatasaray yakaladığı 11 maçlık galibiyet serisiyle yoluna emin adımlarla ilerlerken, teknik direktör Okan Buruk takımının ceza sahasında daha etkin olması için çalışmalar yaptırıyor. Genç teknik adam öğrencileriyle yaptığı toplantıda Mauro Icardi'nin daha fazla topla buluşmasını isterken, hücumda bencillikten uzak davranılması gerektiğinin altını çizdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımın hücum etkinliğini arttırmak için Mauro Icardi'yi daha fazla topla buluşturmak istiyor. Genç teknik adam yapılan antrenmanlarda, son oynanan Hatay ve Alanya maçlarında istediği pasları alamayan Arjantinli oyuncunun ceza sahası içerisinde daha fazla topla buluşması gerektiğini öğrencilerine anlatırken, bir dizi uyarılarda da bulundu. Barış Alper Yılmaz başta olmak üzere hücum hattında görev yapan futbolcularından bencil davranmamalarını isteyen ve doğru koşular yapan Icardi'yi görmeleri gerektiğini aktaran Okan Buruk'un, "Icardi bizim için çok özel bir oyuncu. Sakatlıktan çıktı ve bu takıma katkı vermek istiyor. İyi niyetle mücadele ediyor. Saha içinde bir gözünüz hep onun üzerinde olsun. Icardi hep doğru koşular yaratıyor ve kendine uygun açıyı yaratıyor." dediği ifade edildi.

Duygusal bir yapıya sahip olan Icardi'nin olumsuz etkilenmesini istemeyen Buruk, takım arkadaşlarını "Icardi asla bencil olmayan bir golcü. Bunu daha önce oynadığı maçlarda yaptığı asistler ve verdiği paslarla zaten gösterdi. Herkesin saha içinde aynı duyguyla hareket etmesini ve ona daha fazla yardımcı olmasını istiyorum." ifadelerini kullanarak golcü oyuncuya daha fazla pozisyon hazırlanmasını istedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0