Uğur Çiftçi'den transfer açıklaması!

Galatasaray'da sol bek transferi için uzun süredir görüşülen Uğur Çiftçi'nin imza atması beklenirken, transferde takasta gönderilecek olan Emre Taşdemir'in anlaşma sağlayamaması üzerine süreç uzadı. Sarı-Kırmızılılar tecrübeli savunmacıyı kadrosuna katmak isterken, Sivasspor cephesi de yeni sol bek almadan Uğur'u bırakmayacaklarını açıkladı.

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Sivasspor'dan kadrosuna katmak istediği Uğur Çiftçi transfer için gelen soruya cevap verdi. Deneyimli sol bek oyuncusu, antrenman sırasında basın mensuplarından gelen Galatasaray'a transferi için son durumun ne olduğu şeklinde soruya, "Son durum aynı" diyerek cevap verdi. Galatasaray, tecrübeli sol bek için Emre Taşdemir ve 600bin Euro karşılığında Sivasspor'la anlaşma sağlamıştı. Gerçekleşen prensip anlaşmasının ardından 30 yaşındaki sol bekin imza için İstanbul'a gelmesi beklenirken, transferde takasta gönderilecek olan Emre Taşdemir'in transfer için Sivasspor'la anlaşamaması üzerine transfer ertelenmişti.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, kupada oynanan Karacabey Belediyespor maçının ardından kendisine sorulan soruya "Uğur Çiftçi konusu çıktıktan sonra Emre'nin adı geçti. Tabi bizi istemeyeni bizim de zorla almamız mümkün değil. Yani Emre de haklı olarak Galatasaray'da oynuyor, oradan bir yere gitmek istemeyebilir. Bir sol bek almadan Uğur'u bırakma şansımız yok." ifadelerini kullanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0