Seferovic, Celta Vigo'ya gidiyor!

Galatasaray'da ligin ilk bölümünde beklentilerin altında kalan ve takımdan ayrılacak isimlerin başında gelen Haris Seferovic'in yeni adresi belli oldu. İsviçreli forvetin bonservisini elinde bulunduran Benfica, oyuncusu için İspanyol kulübü Celta Vigo ile anlaşıldığını bildirdi. 

Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılması beklenen ve bir süredir çeşitli kulüplerle görüşen Haris Seferovic'in yeni durağının Kasımpaşa olması beklenirken, oyuncunun kulübü Benfica sürpriz bir harekete imza attı. 30 yaşındaki golcünün bonservisini elinde bulunduran Portekiz kulübü, Seferovic için kiralık transferi için Celta Vigo ile anlaşma sağlandığını ve Kasımpaşa'ya transferin gerçekleşmeyeceğini bildirdi. Benfica'nın bu haberi sonrasında Kasımpaşa'ya bilgi veren Galatasaray, Seferovic'e de durumu bildirdi. Haris Seferovic sağlık kontrollerinden geçmek ve sözleşmeye imza atmak için İspanya'ya gitti.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Haris Seferovic, 10 Süper Lig maçında 380 dakika forma giydi ama gol atamadı. İsviçreli futbolcu, 3 Türkiye Kupası maçında ise 2 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0