Van Aanholt için sürpriz teklif!

Galatasaray'da bu sezon beklentileri karşılayamayan ve son haftalarda maç kadrosuna dahi alınmayan Patrick van Aanholt'un takımdan ayrılması beklenirken, Hollandalı savunma oyuncusu için sürpriz bir kulüp ortaya çıktı. 32 yaşındaki sol bek, ara transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala PSV Eindhoven'e imza atabilir!

Hollanda'da yayın yapan Voetbal'da yer laan habere göre; PSV Eindhoven, kış döneminde Galatasaray'dan ayrılması beklenen van Aanholt için devreye girdi. Eredivise ekibi, takımın sol beki Philipp Max'ı iyi bir bedelle satmak üzere. Ligde zirveyi hedefleyen Hollanda devi, riske girmek istemiyor ve hem ligi bilen hem de tecrübeli bir oyuncu almak istiyor. Galatasaray ile Aanholt'un şartlarını konuşacak olan PSV uygun zemin oluşursa oyuncuyu kadrosuna katacak. Galatasaray da Aanholt'un gidişi için kolaylık sağlayacak.

Galatasaray'da ayrılık planları yapılan Patrick van Aanholt için bir süredir uygun kulüp aranıyordu. Maaşının bir kısmı ödenmek kaydıyla Kasımpaşa'ya gitme ihtimali olan Hollandalı oyuncu, İstanbul ekibine gitmeye sıcak bakmadı. Bu nedenle ayrılığı geciken Aanholt için teklif bekleniyordu. Giresunspor maçı sonrasında teknik direktör Okan Buruk, kendisine yöneltilen bir soru sonrasında "Seferovic ve Aanholt için uygun bir kulüp olursa, onlara yardımcı olmak istiyoruz" diyerek ayrılığı doğrulamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0