ECW | Çeyrek finaldeyiz!

Eurocup Women'da mücadele eden Galatasaray Çağdaş Faktöring kadın basketbol takımı, son 16 turu rövanş karşılaşmasında Fransız ekibi BLMA ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İstanbul'daki ilk maçı 88-75 kazanan Sarayın Sultanları rövanşta da rakibine şans tanımadı ve sahadan 67-57'lik skorla galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Mücadeleye Işıl Alben, Epiphanny Prince, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Teaira McCowan beşiyle başlayan Galatasaray Çağdaş Faktöring karşılaşmanın ilk çeyreğini 16-14 geride kapatırken, ikinci çeyrekte etkili savunma performansıyla rakibine sadece 7 sayı atma şansı tanıdı ve hücumda bulduğu 15 sayıyla soyunma odasına 23-29'luk üstünlükle gitti. Oyunun kontrolünü eline alan Alper Duruer'in öğrencileri üçüncü çeyrekte de etkili oyununu sürdürürken final periyoduna 50-39'luk üstünlükle giderek farkı çift hanelere taşıdı. Karşılaşmanın son periyodunda 11 sayılık farkı korumayı başaran Galatasaray Çağdaş Faktöring 18-17'lik çeyrek skoruna rağmen sahadan 67-57'lik galibiyetle ayrılmasını bildi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Teaira McCowan 21 sayı ve 16 ribauntluk müthiş performansıyla double-double yaparken pota altındaki partneri Azura Stevens da kendisini 11 sayı - 9 ribaund ile takip etti. BLMA karşısında hücumda 14 sayı üreten Kamile Nacickaite de çift hanelere çıkan üçüncü isim oldu.

Galatasaray Çağdaş Faktöring çeyrek final turunda İspanyol ekibi Cadi la Seu ile karşılaşacak. Mücadelenin ilk maçı 23 Şubat'ta oynanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0