Mauro Icardi: Benim görevim gol atmak!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Ümraniyespor karşısında sahadan 3-2 galibiyetle dönen Galatasaray'da gecenin kahramanı Mauro Icardi maçtan sonra açıklamalarda bulundu. 2 gol atarak galibiyette başrol oynayan Arjantinli yıldız, takım olarak kazanmaya devam etmek istediklerini belirtirken attığı taraftarların kendisine söylediği şarkıya da değindi. Icardi'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk yarı biraz daha zordu. Çok şans kaçırdık. Gol mutluluk getirdi bize. Daha sonra kazandığımız için tekrar mutlu olduk. Devam etmemiz gerekiyor. Maç maç devam edip kazanmaya çalışacağız. Aslında (penaltı tarzını) değiştiriyorum sürekli. Son maçta güç odaklı yapmaya çalışmıştım son maçta. Bacağımda bir rahatsızlık vardı. Fakat bu seferkinde daha farklı bir atış stili denemek istedim ve sonunda skoru yükselttim. Bir forvetin görevi bu. Takım oyunu kurduktan sonra topu oraya getirdikten sonra benim de bir forvet olarak o topu içeriye atmam gerekiyor. Biraz da şanslı olduğumu düşünüyorum. Şarkı son gollerimde çaldığı için oradan biliyordum. Zaman zaman dinliyorum. Takımla ve taraftarımızla birlikte dinleyebildiğim için çok hoşuma gidiyor. Çok zarif bir olay olduğunu düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0