Galatasaray, Ayberk Karapo'yu takip ediyor!

Süper Lig'in lideri Galatasaray, saha içindeki başarılı sonuçların yanı sıra geleceğe yönelik kadro çalışmalarına da devam ediyor. Altyapıdaki bir çok isimle sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon Manisa FK formasıyla dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki savunma oyuncusu Ayberk Karapo'yu takip ediyor. Genç savunma oyuncusu için Ege temsilcisinin başkanı Mevlüt Aktan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da canlı yayına bağlanan Manisa FK başkanı Aktan, "Ayberk'i şu sıralar Porto ve Manchester City takip ediyor. Ayberk için bazı kulüplerinden ilgi yazısı ve resmi transfer teklifi de geldi. Ayberk Karapo için bonservis ücreti belirlemedik. Galatasaray'dan resmi teklif almadık ancak yetkililer oyuncumuzun durumunu sordu. Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yı kiralık olarak kadromuza kattık. Kulüpler arası anlaşma sağlandı, oyuncu arkadaşımız da birkaç gün içinde aramıza katılacak. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yla birlikte Baran Aksaka'yı da istedik. Kulüpler arasında da anlaşma da oldu ancak Baran şansını Galatasaray'da denemek istediğini söyledi. Bu durumdan dolayı Baran Aksaka'nın transferi olmadı." ifadelerini kullandı. 

14 yaşında Altınordu altyapısında Manisa FK'a transfer edilen ve 4 yıl akamide forma giyen Ayberk, bu sezon başında 2027 yılına kadar sözleşme imzalayarak profesyonel oldu. Genç savunma oyuncusu bu sezon 1.Lig ekibinde 22 maça çıktı ve 2 gol - 1 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0