Metehan kiralık olarak Manisa'da..

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un bu sezon A takımın geniş kadrosunda şans verdiği genç savunma oyuncusu Metehan Baltacı ligin ikinci yarısında 1.Lig ekiplerinden Manisa FK forması giyecek. Genç oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması için yapılan anlaşmada ayrıca belli sayıda maç oynama maddesi de yer alıyor.

DHA'da yer alan habere göre; Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Manisa FK, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giderken Yalçın Koşukavak ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ege temsilcisi, ligin ilk yarısını Galatasaray'da geçiren genç savunma oyuncusu Metehan Baltacı'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Kaan Ayhan'ın transfer edilmesiyle birlikte rotasyonda arka plana düşen genç oyuncunun düzenli olarak forma giyerek tecrübe kazanması istendi. 20 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde belli bir sayıda oynama maddesi bulunurken, sözleşmesinde herhangi bir satın alma opsiyonu bulunmadığı belirtildi. Bu sezon başında teknik direktör Okan Buruk tarafından kadroda değerlendirilen ve 4. stoper olarak görev yapan Metehan, kupada 2 maçta görev yaparken ligde süre bulamadı. 

Galatasaray altyapısından yetişen Metehan, geçen sezon İskenderunspor'da kiralık olarak forma giymişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0