Icardi için bonservis planı!

Sezon başında kiralık olarak takıma katılan Mauro Icardi gösterdiği performansla camianın yüzünü güldürürken, Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun bonservisini almak için girişimlere başladı. Fransız devi PSG'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Arjantinli golcü için Galatasaray yönetimi tıpkı Zaniolo'da izlediği yolu izleyecek.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Mauro Icardi'nin bonservisini almak için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar bu sezon kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki Arjantinli golcü için PSG yönetimiyle görüşmelere başladı. Zaniolo'nun transferi için İtalyan kulübü Roma ile 5 yıl vadeli 15 milyon Euro bonservis ödeme konusunda anlaşan Galatasaray, aynı taktiği Mauro Icardi için de kullanacak. Fransız devine Arjantinli golcü için 9 milyon Euro önermeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, bu rakamı 3 yıla yaymaya çalışacak. PSG yönetimiyle görüşmeden önce Icardi'yle görüşen ve prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetimi, Fransız devini de ikna ederek bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken, Galatasaray cephesinin Icardi'yle maaş konusunda anlaşmış olması elini güçlendiriyor.

Süper Lig'de çıktığı son 8 maçta 8 kez ağları havalandıran Mauro Icardi, bu sezon toplamda 13 maça çıktı ve 15 gole direkt etki etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0