Muslera kampa gitmek istiyor!

Süper Lig'de en yakın takipçisine maç fazlasıyla 9 puan fark atan Galatasaray'da takımın yıldız ismi Fernando Muslera yaşadığı sakatlıkla bir süre sahalardan uzak kalırken, Uruguaylı kaleci en kısa sürede sahalara dönmenin hesaplarını yapıyor. Sağlık ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdüren 36 yaşındaki Muslera, kamp kadrosunda olmak istediğini bildirdi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Muslera, ligde oynanan Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından en kısa sürede sahalara dönmek için var gücüyle çalışıyor. Uruguaylı kaleci sağlık ekibiyle birlikte tedavi programına harfiyen uyarken, ekstra çalışmalarla da bir an evvel takıma katılmak istiyor. Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası tedavi sürecine başlanan Fernando Muslera, takımla birlikte Antalya kampına gitmeye hazırlanıyor. Tecrübeli eldivenin tedavisine Antalya'da devam etmek istediği, kendini iyi hissetmesi halinde toplu antrenmanlara katılmayı hedeflediği öğrenildi. 

Sağlık ekibi ve teknik heyet, Muslera ile son kez görüştükten sonra kamp kadrosuna dahil edilip edilmeyeceğine karar verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0