Koltuk değnekleri bile durduramadı!

Galatasaray'da lige verilen ara öncesinde sakatlanan ve bir süre takımdan uzak kalması beklenen Fernando Muslera tedavi sürecinde ekstra çalışmalar yaparak erken dönmenin hazırlığını yapıyor. 36 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi koltuk değnekleriyle geldiği Antalya'da yaptığı çalışmalarla formunu korumaya çalıştı ve teknik heyetin de takdirini kazandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera saha içinde de saha dışında da örnek davranışlarını sürdürüyor. Süper Lig'e ara verilmeden önce Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan ve yaklaşık 1 ay takımdan uzak kalması beklenen Uruguaylı kaleci beklenenden erken dönmeye hazırlanıyor. İdmana çıkamayacak olsa da Antalya’da arkadaşlarını yalnız bırakmayan Muslera koltuk değnekleriyle yardım çalışmalarına katılırken takımda bağış kampanyasına da öncelik etti.

"BIRAKANA KADAR KAL" DENECEK
Deprem nedeniyle lige verilen arada havuz koşu çalışmalarına başlayan Muslera sakatlığına ve idmana çıkamayacak olmasına karşın arkadaşlarını yalnız bırakmamak için koltuk değnekleriyle Antalya kampına gitti. 11 Mart’ta oynanacak Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılan deneyimli kaleci bu süreçteki tavırları, liderliği Galatasaray teknik heyeti ve yönetiminin takdirini kazandı. Sarı kırmızılılar, 12 yıldır takımda görev yapan 36 yaşındaki kaleciden futbolu Galatasaray'da bırakmasını isteyecek.

YARDIM ÇALIŞMALARINDA ÖNCÜYDÜ
Muslera sakatlığına rağmen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için koltuk değneği ile Nef Stadı’daki yardım merkezine giderek çalışmalara yardımcı oldu. Uruguaylı file bekçisi, oyuncuların aylık maaşını depremzedelere bağışladığı kampanyayı takım içinde Kerem ve Gomis ile başlatan isim olarak öne çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0