Morutan için transfer açıklaması!

Galatasaray'da
sezon başında İtalyan ekibi Pisa'ya kiralanan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Morutan'ın menajeri Victor Becali oyuncusu hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Becali, genç oyuncunun İtalya macerasının başarılı geçtiğini ancak henüz resmi bir teklif gelmediğini açıkladı.

Romanya'da yayın yapan Fanatik.ro'ya konuşan Becali, "İtalya Serie B Ligi zor ve karmaşık bir lig ancak Morutan büyük bir sürpriz yaptı. Çok iyi adapte oldu ve iyi bir performans gösterdi. Ayrıca milli takıma da geldi. Aslında takıma bu kadar hızlı adapte olacağını ve bu performansı göstereceğini düşünmemiştim. İtalya Serie B ligini biliyorsunuz hem zor hem de karmaşık. Taraftarlar ve teknik direktör de Morutan'ın performansından oldukça memnun. Bize şu anda gelen bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere, Rumen yıldızının sözleşmesinde 5.5 milyon Euro'ya satın alma maddesi bulunuyor. Pisa kulübünün Serie A'ya yükselmesi durumunda bu opsiyon zorunlu olacak. Morutan sezon başında 150 bin Euro kiralama bedeli karşılığında İtalyan kulübüne transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0