Mauro Icardi'den tarihi performans!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi attığı gollerle adını kulüp tarihine yazdırdı. PSG'den sezon başında kiralık olarak takıma katılan Arjantinli yıldız oyuncu son haftalardaki yükselen performansıyla takımını taşımaya devam ederken, Trabzonspor karşısında attığı golle adını kulüp tarihine yazdırdı.

Trabzonspor karşısında elde edilen 2-1'lik galibiyette başrol oynayan Icardi attığı golün yanı sıra Mertens'in golünde de asist yapan isim olurken, 29 yaşındaki yıldız golcü bu sezon derbilerde rakiplerin korkulu rüyası oldu. Icardi, sarı-kırmızılı forma altında çıktığı ilk derbilerde ağları havalandıran ilk isim oldu. Beşiktaş maçında 2 gol, Fenerbahçe maçında 1 gol - 1 asist ve Trabzonspor maçında 1 gol - 1 asist kaydeden Icardi ligdeki gol sayısını 8'e yükseltirken asist sayısını da 6'a çıkarttı. 

Mauro Icardi ligde çıktığı son 10 maçta 14 gole (8 gol - 6 asist) direkt etki ederek çarpıcı bir istatistik elde etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0