Muslera'nın durumu belli oldu!

Süper Lig'de sezonun 23.haftasında evinde oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray'da takım kaptanı Fernando Muslera yaşadığı sakatlık sebebiyle oyuna devam edemezken, Uruguaylı oyuncunun yapılan kontroller sonrasında durumu belli oldu. Muslera'nın yaklaşık 3 hafta takımdan uzak kalması bekleniyor.

Trabzonspor karşısında maçın ilk saniyelerinde büyük bir hata yapan ve takımının 1-0 geriye düşmesine neden olan Muslera maç içerisinde yaptığı kritik kurtarışlarla geri dönüşün mimarı olurken, 81. dakikada Bakasetas'ın sert şutunu çıkarttıktan sonra dönen topta Bartra ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalmış ve sedyeyle oyun alanını terk etmişti. Sedye ile kenara alınan Muslera'nın yerine kalan bölümde Okan Kocuk kaleyi devralırken, yıldız isim maçın ardından koltuk değnekleriyle stadı terk etmişti. Kulüpten yapılan açıklamada "Kaptanımız Fernando Muslera'nın sponsor hastanemiz Liv Hospital'da yapılan tetkiklerinde, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmiştir. (Navicular İmpaksiyon)" ifadeleri kullanıldı. 

Yapılan ilk kontrollerin ardından, basın mensuplarının verdiği bilgiye göre ayağında kırık tespit edilmeyen yıldız kalecinin ilk bulgularında çatlak olduğu ve 1 maç kaçıracağı iddia edilse de, kulüpten yapılan açıklama sonrasında yaklaşık 3 hafta takımdan uzak kalması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0