Ankaragücü bonservislerini istiyor!

Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına başlarken bu sezon kiralık olarak gönderdiği Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. İki oyuncunun performansından son derece memnun olan Ankaragücü yönetimi sezon sonunu beklemeden bonservislerini almak için görüşme talebinde bulundu.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Ankaragücü yönetimi, sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç için harekete geçti. Bu sezon düzenli olarak forma giyen ve gösterdikleri performansla da takımın önemli isimleri olan iki milli oyuncuyu gelecek sezonda da takımda tutmak isteyen Başkent ekibi, Galatasaray cephesinden randevu talep etti. Ankaragücü başkanı Faruk Koca'nın bizzat başkan Dursun Özbek ile görüşmesi beklenirken; iki oyuncunun da bonservisini almak istediklerini belirtti. İki başkanın kısa bir süre içerisinde İstanbul'da bir araya gelerek görüşmelere başlaması bekleniyor.

20 maçta 2 gol-2 asistlik performans sergileyen Taylan Antalyalı'nın yanı sıra Emre Kılınç da bu sezon 21 maçta 2 gol - 4 asistlik performansla takımına katkı sağladı. Emre'nin sözleşmesi 2024 yılında sona ererken, Taylan'ın sözleşmesi ise 2026 yılına kadar devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0