Galatasaray NEF'te bir ayrılık daha!

Galatasaray NEF'in sezon başında kadrosuna kattığı ancak sakatlıklar nedeniyle uzun bir süre yararlanamadığı Amerikalı pivot Jehyve Floyd ile ilgili olarak beklenen ayrılık resmileşti. Sezon başındaki sakatlığı tekrarlayan ve ameliyat olması nedeniyle sezonu kapatacak olan 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi feshedildi.

Kulüpten yapılan açıklamada "Sezon başında yaşadığı sakatlığın nüksetmesi sebebiyle ameliyat olacak olan ve sezonu kapatan Amerikalı oyuncumuz Jehyve Floyd ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmemizi sonlandırmış bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun diyor, vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Bu sezon ligde sadece 4 maçta görev yapan Amerikalı uzun bu maçlarda 4.3 sayı - 2.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Floyd'un ayrılmasıyla birlikte Galatasaray NEF'te bu yıl sezon ortasında ayrılan oyuncu sayısı 5'e yükseldi. Sarı-Kırmızılılarda daha önce Raymar Morgan, Braian Angola, Ian Hummer ve Yunus Emre Sonsırma takımdan ayrılan isimler olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0