Engelsiz Aslanlar iki numaralı kupada!

IWBF 2023 Şampiyonlar Kupası'nda mücadele eden Galatasaray Tunç Holding basketbol takımı, çeyrek final turunda grubunda aldığı sonuçların ardından yoluna 2 numaralı kupa olan Eurocup'ta devam edecek.

İspanya'nın Albacete kentinde oynanan grup maçlarının ilkinde Alman temsilcisi RSV Lahn-Dill ile karşılaştı. Galatasaray Tunç Holding, mücadeleden 63-58 mağlup ayrıldı. Çeyrek Final B Grubu ikinci maçında İspanya'nın BSR Amiab takımı ile karşılaşan Engelsiz Aslanlar, karşılaşmayı 86-55 mağlup tamamladı. Gruptaki üçüncü ve son maçında Econy Gran Canaria ekibi ile karşılaşan takımımız, mücadeleyi 82-70 kazandı. 

Mücadele ettiği Çeyrek Final B Grubu maçlarını 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak tamamlayan Galatasaray Tunç Holding, grubunu üçüncü bitirerek yoluna EuroCup’ta devam edecek. Takımımız, EuroCup finallerinde mücadele verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0