Galatasaray NEF galibiyeti hatırladı!

Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon beklentilerin altında kalan ve haftalardır galibiyete hasret kalan Galatasaray NEF, normal sezonun 20.haftasında evinde ağırladığı Darüşşafaka Lassa karşısında geri dönüşe imza atarak sahadan 71-65'lik galibiyetle ayrıldı. 

Darüşşafaka’nın 12-0’lık başlangıcın ardından iyi bir periyot geçirmeyen Galatasaray Nef, 19-4’lük çeyrek skorunun ardından iyi bir dönüş yaptı. İkinci çeyrekte rakibe misilleme yaparak Ristic, Sadık ve Ennis’in sayılarıyla 12-0’lık başlangıçla skoru dengeledik: 19-16. Dylan Ennis’in son üç sayılık hücumuyla çeyreği 23-13 önde, devreyi ise 32-27 geride kapadık. İkinci yarıya çembere atak ederek başlayan Galatasaray Nef kısa sürede maçı dengeleyerek 6 dakika kala ilk üstünlüğünü yakaladı. Çeyrek ortasında 42-39 öne geçen takımımız, rakibe mola aldırdı. Starks’ın ekstra üçlükleriyle oyundan kopmayan Daçka final periyoduna 48-47 önde girdi. Darüşşafaka’nın etkili dış atışlarla başladığı son çeyrekte Ennis ve Russell ile dengeyi bulduk. Kaptan Göksenin Köksal’in üçlükleriyle hücumda ayakta kalan takımımız son bir dakikaya 67-65 önde gitti. Dylan Ennis’in Daçka’nın kritik hücumunda Starks’ın üçlüğüne bloğu maçı kopardık ve devamında yapılan faulü Russell isabete çevirerek güzel bir galibiyete imza attık.

Dylan Ennis'in hücumda 21 sayı - 9 ribaundluk performansına Dusan Ristic 14 sayı - 9 ribaund, Sadık Emir Kabaca da 14 sayı - 6 ribaundluk katkıyla destek verdi. Kaptan Göksenin, özellikle maçın en kritik anlarında bulduğu üçlüklerle takımımıza hayat verirken Galatasaray NEF ligde 7 maç sonra kazanmasını bildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0