Boey yerine iki alternatif!

Galatasaray'da
bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey için sezon sonunda Avrupa'dan teklif gelmesine ve ayrılığa kesin gözüyle bakılırken, Sarı-Kırmızılılar şimdiden önlemini almaya çalışıyor. Boey'in alternatifini izlemeye alan scout ekibinin son olarak Ola Aina ve Michal Skoras'ı takip ettiği iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, Avrupa devlerinin takipte olduğu Sacha Boey'in yerine transfer yapmak için harekete geçti. Sarı kırmızılı kulübün yetkilileri, iki sağ beki yakından izlemeye başladı. Bu sezon sağ bekte gösterdiği performans ile bu bölgede rakiplerine açık ara fark atan Sacha Boey'in, sezon sonunda yüksek bir bedel ile satılma ihtimali bulunuyor. Bu doğrultuda alternatif isim arayışlarına başlayan Cim Bom'un gündemine sürpriz bir isim geldi. İtalya Serie A ekiplerinden Torino forması giyen Ola Aina'nın izlemeye alındığı öğrenildi. Boey'in olası bir satışında 26 yaşındaki Nijeryalı yıldızın transfer edilmesi gündeme geldi.

Aina'nın yanı sıra sarı-kırmızılı kulübün scout ekiplerinin, Polonya milli takımında forma giyen ve Euro 2024 elemelerinde mücadele eden Michal Skoras'i izlediği belirtildi. Polonya'nın 3-1 kaybettiği karşılaşmada ülkesinin tek golünün asistini yapan yıldız oyuncunun performansının beğenildiği belirtildi. Ülkesinde Lech Poznan forması giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0