Nelsson'un yerine Hernandez!

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray, bir taraftan ligde şampiyonluk hesapları yaparken diğer taraftan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için fırsat transferlerini takip etmeye devam ediyor. Sezon başında Nelsson'a gelen teklifleri geri çeviren ve Danimarkalı yıldızı takımda tutmayı başaran Sarı-Kırmızılılar, bu yaz gelecek tekliflere karşılık şimdiden alternatifini belirledi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da gelecek sezon için tüm planlar Şampiyonlar Ligi üzerine kuruluyor. Yaz döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Victor Nelsson'un yerine alternatif arayan Sarı-Kırmızılılarda gündeme gelen son isim Bayern Münih'te bu sezon geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve rotasyonda geriye düşen Lucas Hernandez oldu. Yönetim kanadı Fransız stoperin transferini büyük bir fırsat olarak görüyor. Yaşadığı sakatlık sonrası 27 yaşındaki stoperin, sezonu kapadığı ve gelecek yıla hazırlandığı açıklanmıştı. Alman temsilcisiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hernandez'in, sakatlık sonrası Bayern'deki stoper rotasyonundaki şansı da iyice azaldı. Alman deviyle olan kontratının son senesine girecek olan Hernandez ise sürekli olarak forma giymek istiyor.

BAYERN'İ İKNA ETMEK ZOR OLMAYACAK
Bu durumu gören Galatasaray'ın, Bayern'i ikna etmesi çok da zor olmayacak gibi.. 
Transferle ilgili görüşmelerin başladığı ve Galatasaray hakkında bilgi toplayan Fransız oyuncunun da gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Fransız stoper Lucas Hernandez bu sezon Bayern'de 11 maça çıktı. Başarılı savunmacı bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistle oynadı. Hernandez'in güncel piyasa değeri 50 milyon Euro. Fransız yıldız, 2019 yılında 80 milyon Euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid'den transfer edilmişti. Ülke milli takımının da önemli isimlerinden biri olan Hernandez, Fransa formasını 33 kez giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0