BSL | Yokuş aşağıya gidiş!

Liglere verilen aranın ardından Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 19.haftasında Galatasaray NEF deplasmanda Beşiktaş Emlakjet'e konuk oldu. Ligde kötü gidişini durdurmak isteyen Andreas Pistiolis'in öğrencileri derbiyi 85-78 kaybederek ligde üst üste 7. mağlubiyetini aldı.

Dengede başlayan mücadelenin yarı dilimlik bölümünü 9-8 geride geçtik. Başa baş geçen ilk çeyreği 19-17 geride kapadık. Russell ve McGee’nin üçlükleriyle ikinci periyoda başlayan takımımız, hızlı hücumla 10-2’lik seri yakalayarak rakibi molaya götürdü. Çeyrek ortasını 29-23 önde geçtik. Periyot sonuna doğru Beşiktaş farkı kapattı ve soyunma odasına 37-34 üstün gittik. Beşiktaş üçüncü periyoda 15-0 ile başlayarak farkı kısa sürede çift haneye çıkardı. Çeyrek ortasındaki molaya 51-40 geride gidildi. Göksenin, Ennis ve Russell’ın sayılarıyla farkı eritmeye çalışan takımımız, final periyoduna 10 sayılık skor dezavantajıyla girdi: 67-57. Sadık ve Ennis’in üçlükleriyle çeyrek başında farkı tek haneye çeken takımımız, çeyrek ortasında maçı dengelemeyi başardı. Momentumu kaybettiğimiz sırada Ennis ve Sadık tekrar devreye girerek 3 dakika kala farkı 4’e çekti. Kalan bölümde hücum tercihlerimiz olumsuz sonuç verdi ve mücadeleyi kaybettik. 

Galatasaray NEF adına en skorer isim 21 sayı üreten Dylan Ennis olurken, 17 sayı - 7 ribaundluk performansıyla katkı veren Daron Russell ve 15 sayı üreten Sadık Emir Kabaca mağlubiyete engel olamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0