İstanbulspor karşısında farklı galibiyet!

Türkiye'yi sarsan deprem felaketi nedeniyle Gaziantep ve Hatayspor'un ligden çekilmesiyle birlikte bu hafta maç yapmayacak olan Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında iki farklı 11 ile sahaya çıkan Galatasaray sahadan 6-0'lık farklı galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk mücadelenin ilk yarısında Okan Kocuk - Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe - Berkan, Oliveira, Mata - Yunus, Rashica, Gomis onbiriyle maça başladı. 8. dakikada önde yoğun baskıyla rakip defansı hataya zorlayan takımımız, Yunus ile kazandığı topu Rashica ile buluşturdu. Kosovalı yıldızın filelere gönderdiği topla 1-0 öne geçtik. 19. dakikada Yunus Akgün’ün sağ kanattan yerden çıkardığı ortada Sergio Oliveira tek vuruşla farkı ikiye çıkardı: 2-0. 40. dakikada organize paslarla İstanbulspor ceza sahasına giren takımımızda yine Yunus, ceza sahası içinde Gomis’i topla buluşturdu. Ekseninde dönüp sol ayağıyla sert vuran Gomis, skoru 3-0 yaptı. Soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle gittik.

Teknik direktör Okan Buruk ikinci yarıda Okan Kocuk'u kalede tutmaya devam ederken Dubois, Kaan, Emin, Kazımcan - Hamza, Yusuf, Barış Alper, Kerem, Zaniolo ve Ali Yeşilyurt'a şans verdi. Karşılaşmanın 55. dakikada kazandığımız serbest vuruşta Yusuf Demir’in ortasını Emin Bayram kafa vuruşuyla gole çevirdi: 4-0. 84’te Yusuf Demir’in ceza sahası dışından şutu kaleciden sekerken dönen topu iyi takip eden Nicolo Zaniolo, bu maçı da boş geçmedi: 5-0. Maçın son dakikalarına girilirken 88’de sol çaprazdan Zaniolo ile mükemmel paslaşmalarla ceza sahasına giren Leo Dubois, İtalyan takım arkadaşının kaleciden dönen topu içeri çevirmesiyle boş kaleye dokundu ve maçın skorunu tayin etti: 6-0. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0