PSV'den van Aanholt kararı!

Galatasaray'da transfer döneminin son gününde PSV Eindhoven'a kiralanan Patrick van Aanholt yeni takımında düzenli olarak şans bulmaya başlarken, Hollanda temsilcisinin sezon sonunda tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katması bekleniyor.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre; PSV'nin devre arasında Eintracht Frankfurt'a kiraladığı sol bek Philipp Max, Eindhoven'a geri dönmeyecek. Frankfurt ile yapılan anlaşmaya göre Max'ın Alman ekibinde 6 resmi maça çıkması halinde oyuncuyu 2 milyon Euro'ya satın alma zorunluluğu vardı. Philipp bu sayıya ulaştı ve zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi. PSV yönetimi ise Galatasaray'dan kiraladığı Aanholt için kararını verdi. Hollanda ekibi, tecrübeli sol beki gelecek sezon da kadrosunda tutmak istiyor. Eindhoven'ın bonservisini almak istediği oyuncu için Galatasaray'ın sorun çıkarması beklenmiyor.

Ara transfer döneminin son gününde PSV'e imza atan Van Aanholt yeni takımında oynadığı 9 maçta 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0