Listenin ilk sırasında Firmino var!

Ara transfer dönemini 3 transfer yaparak noktalayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yönetim gözünü şimdiden yeni sezona çevirdi. Avrupa'da başarı hedefleyen Dursun Özbek yönetimi, yeni sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvarken listenin ilk sıralarında Liverpool'dan ayrılması beklenen Roberto Firmino var.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray bir dünya yıldızını daha renklerine bağlamak üzere önündeki engelleri birer birer ortadan kaldırıyor. Sezon sonunda Liverpool'la sözleşmesi bitecek olan Roberto Firmino ile bir süredir temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı golcünün kulübüyle yapacağı yeni kontrat görüşmesini bekliyordu. Ancak süreç Galatasaray'ın beklediğinden daha hızlı gelişti. Firmino, teknik direktör Jürgen Klopp ile görüşerek Liverpool'dan ayrılacağını bildirdi. Flaş gelişme İngiliz medyasında bomba etkisi yaratırken, Galatasaray cephesini de harekete geçirdi.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Firmino ile yapılacak transfer görüşmesini öne almak için kolları sıvadı. Avrupa'nın birçok liginden çok sayıda talibi olan 31 yaşındaki forvetle şimdiden anlaşmayı hedefleyen Galatasaray, Sambacı'yı sezon sonunda bonservis bedeli ödemeden transfer edebilecek. Tecrübeli futbolcunun menajerlik şirketiyle görüşen yönetim, önümüzdeki hafta İngiltere'ye çıkarma yaparak operasyonu tamamlamaya çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0