Buruk'tan Midtsjö planları!

Galatasaray'ın
sezon başında kadrosuna kattığı ancak yaşadığı sakatlıklar sonrasında forma giyemeyen ve bulduğu fırsatları da değerlendiremeyen Fredrik Midtsjö gözden düşerken, teknik direktör Okan Buruk ligin son bölümünde tecrübeli oyuncuyu yeniden kadroya dahil etmenin planlarını yapıyor.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok fazla şans veremediği Fredrik Midtsjö'yü milli arada görmek istiyor. Genç teknik adam Sergio Oliveira'nın alternatifi olarak sezon başında kadroya kattığı Norveçli orta saha oyuncusunu bir süredir sakatlık nedeniyle kullanamazken, milli arada oyuncusuyla yaptığı özel görüşmede ligin son bölümünde planlarında olduğunu ve kendisini hazır tutmasını istediği iddia edildi. 

QARABAĞ MAÇINDA FORMAYI VERECEK
Sezon başından beri beklentilerin altında kalan ve gözden düşen Fredrik Midtsjö, milli ara sonrası takıma dönmeye hazırlanıyor. Orta sahada Oliveira'ya bir türlü alternatif bulamayan Okan Buruk, kötü performansına rağmen Midtsjö'den daha fazla yararlanmanın hesapları içinde. Buruk'un, pazar günkü Qarabağ mücadelesinde Norveçli orta sahaya süre vermeyi planladığı öğrenildi. Torreira ve Oliveira'nın alternatifi olarak orta sahada üçüncü isim olarak Midtsjö'yü düşünen Buruk, tecrübeli oyuncuyu tekrardan takıma monte ederek rotasyonu geniş tutmanın planlarını yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0