Florya'ya destek çıkartması!

Konya deplasmanında aldığı mağlubiyetle 14 maçlık galibiyet serisi sona eren ve milli araya moralsiz giren Galatasaray'da yönetim harekete geçti. TFF, MHK ve Fenerbahçe ile yaşanan açıklama savaşlarından takımın etkilenmemesini isteyen başkan Özbek ve kurmayları, milli arada Florya'ya çıkartma yaparak oyuncularla görüşecek.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeniden birlik ve beraberlik zamanı.. Son dönemde ortaya çıkan hakem hataları nedeniyle hem MHK'ya hem de ezeli rakip Fenerbahçe'ye karşı cephe açan sarı-kırmızılılar, bu gergin ortamdan takımın olumsuz etkilenmesini kesinlikle istemiyor. Milli arada gerekli tedbirleri almaya karar veren yönetim, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne bir destek çıkarması yapacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Başkan Metin Öztürk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Florya'ya giderek hem teknik direktör Okan Buruk'la kurmaylarına hem de futbolculara güven mesajlarını iletecek.

MALİ DOPİNG YAPILACAK
Takımın olumsuz bir durum yaşamaması adına gerilim dozu yüksek demeçlere ara verecek olan sarı-kırmızılı yönetim, gecikmiş alacaklar için de kolları sıvadı. Hafta sonuna kadar yapılacak ödemelerle birlikte oyunculardaki moral seviyesinin yeniden yukarıya çekilmesi hedefleniyor. Ayrıca yeni kontrat bekleyen bazı oyuncularla ilgili görüşmelere de önümüzdeki haftadan itibaren başlanacağı ve maaşlarda iyileştirmeye gidileceği, gelen haberler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0