Eurocup'ta bir kez daha finaldeyiz!

Eurocup Women'da mücadele eden Galatasaray Çağdaş Faktöring kadın basketbol takımı yarı finalin rövanşında İtalyan ekibi Reyer Venezia ile deplasmanda karşılaştı. Rakibi karşısında ilk maçı 25 sayı farkla kazanarak final için büyük bir avantaj elde eden Sarayın Sultanları, rövanşı 9 sayı farkla kaybetmesine karşın adını finale yazdıran taraf oldu.

Galatasaray Çağdaş Faktöring zorlu mücadeleye Işıl Alben, Epiphanny Prince, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Teaira McCowan beşiyle başladı. Dengede başlayan ilk çeyrek 13-12 rakip takımın üstünlüğüyle sona ererken ikinci periyotta savunmasını sertleştiren Venedik ekibi, soyunma odasına 32-23 üstün gitti. Üçüncü çeyreğin başında  Azura Stevens ve Işıl Alben’in sayılarıyla farkı eritmeye çalışsak da Venezia çeyrek ortasında çift haneli farkı korudu. Stevens’ın hücumdaki mükemmel performansıyla rakibe yaklaşan Galatasaray Çağdaş Faktoring, final periyoduna 55-49 geride gitti. Reyer Venezia son çeyreğin başında farkı tekrar çift haneye çıkarıp 69-60’lık skorla kazansa da Sarayın Sultanları ilk maçta evinde elde ettiği 25 farklı galibiyetin avantajıyla finale uzanan taraf oldu.

17 sayı - 18 ribaundluk performansıyla pota altını domine eden Teaira McCowan'ın bu performansı mağlubiyete engel olamazken, Azura Stevens de mücadeleyi 20 sayı - 7 ribaund ile tamamladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0