Mourinho'nun gözü Boey'in üzerinde!

Galatasaray'da bu sezon yaptığı çıkışla dikkat çeken ve Avrupa kulüplerini de peşine takan Sacha Boey için her gün yeni bir iddia ortaya atılırken; 22 yaşındaki savunmacı için İtalyan ekibi Roma'nın takipte olduğu belirtildi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun dikkatini çeken Boey için görüşmelerin başlaması bekleniyor.

İtalya'da yayın yapan RomaLive'da yer alan habere göre; Roma teknik direktörü Jose Mourinho, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey'in performansını yakından takip ediyor. Portekizli teknik adamın görevlendirdiği scout ekibi Boey'in maçlarını analiz ederken, hazırlanan rapor sonrasında Mourinho'nun onayıyla birlikte Başkent ekibinin transfer için harekete geçmesi bekleniyor. Haberde, İtalyan temsilcisinin Nicolo Zaniolo transferinde Galatasaray'la kurulan ilişkileri bu transferde kullanabileceği aktarıldı.

Sezon içerisinde ismi sık sık İtalyan ve Fransız ekipleriyle anılan Sacha Boey için geçtiğimiz günlerde Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta'nın da kendisini takip ettiği ve gözlemci ekibi tarafından oyuncunun sezon sonuna kadar izlenmesini istediği iddia edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0