Mancini'den Zaniolo açıklaması!

Ara transfer döneminde Roma'dan bonservisiyle Nicolo Zaniolo transferini gerçekleştiren Galatasaray dikkatleri üzerine çekerken, 23 yaşındaki İtalyan yıldız için milli takım teknik direktörü Roberto Mancini açıklamalarda bulundu.

2013-14 sezonunda Galatasaray'da görev yapan ve hali hazırda İtalya milli takımının teknik direktörü Roberto Mancini, federasyonun yaptığı yeni sponsorluk anlaşmasında Nicolo Zaniolo hakkında gelen soruya cevap verdi. Mancini 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili, "Umarım Zaniolo'nun Türkiye'deki deneyimi faydalı olur çünkü Galatasaray gibi üst düzey bir takımda forma giyecek. Lig tekrardan oynanmaya başladığında, sezonun geri kalanında sürekli oynama fırsatı olacak." ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam, Zaniolo'nun Galatasaray'da eski formuna kavuşup yeniden milli takıma faydalı bir oyuncu haline gelebileceğini de sözlerine ekledi.

Sarı-kırmızıların ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, bu sezon Roma 17 maçta süre alırken 2 gol ve 3 asist kaydetti. İtalyan yıldız Galatasaray formasıyla herhangi bir lig maçına çıkmazken, hazırlık maçında Alanyaspor karşısında son 15 dakikada oyuna girmesine karşın 1 golle maçı tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0