Icardi'nin yedeği Barış Alper!

Galatasaray'da bu sezon rotasyonda şans bulan ve forma giydiği tüm maçlarda hücum katkısıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz özellikle devre arası kampındaki performansla teknik direktör Okan Buruk'tan alkış alırken, genç teknik adam 22 yaşındaki oyuncuyu forvet rotasyonunda Bafetimbi Gomis'in önüne yazmayı planlıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; deprem felaketi nedeniyle lige verilen arada Antalya’da kamp yapan Galatasaray’da Bafetimbi Gomis’in fizik olarak istenilen düzeyde olmadığı öne çıktı. 38 yaşına giren Fransız futbolcunun ön alanda baskı ve fiziksel güç olarak eski performansının uzağında olduğu gözlendi. Bu sezon sergilediği futbol ve attığı klas gollerle Avrupa’nın da dikkatini çeken Mauro Icardi’nin yedeği bu nedenle Gomis olmayacak. Teknik heyetin, bitiricilik ve ekstra şut çalışmaları ile uzun süredir üzerine titrediği Barış Alper Yılmaz’ın performansından son derece memnun olduğu ifade edildi. Fizik güç ve bitiricilik anlamında kendini geliştiren genç futbolcu, Galatasaray’ın ikinci golcüsü olacak. Yeni transfer Nicolo Zaniolo’nun da takıma katılması ile kanatlarda, hücum bölgesinde alternatif sayısı artan teknik direktör Okan Buruk’un zaman zaman Barış Alper’i taktik dizilite 'sahte 9' olarak da kullanacağı belirtildi. Sarı kırmızılı teknik heyet gerekli gördüğü takdirde Zaniolo’yu da Mauro Icardi’nin olmadığı maçlarda ileri uçta sahaya sürecek. 

FORVET ALINMAYACAK
Ara transfer döneminde Haris Seferovic ile yollarını ayıran Galatasaray yönetimi büyük bir sürpriz olmazsa forvet hattına takviye yapmayacak. Sarı kırmızılılar ara transfer dönemini kapatıp Mauro Icardi’nin durumu, geleceğine göre santrfor bölgesine bütçe, kalite konusunda planlarını netleştirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0