Barış Alper formaya göz kırpıyor!

Galatasaray'da bu sezon rotasyonda bulduğu şansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, lige verilen arada kamp dönemindeki performansıyla teknik direktör Okan Buruk'tan tam not aldı. 22 yaşındaki oyuncu fiziksel olarak ekstra çalışmalar yaparken, antrenman sonrası özel programlarla da formaya göz kırpmaya başladı.

Milliyet'te her alan habere göre, geçen sezon başında Keçiörengücü'nden gelen ve performansı ile sınıfı geçemeyen 22 yaşındaki genç oyuncu, bu sene bambaşka bir görüntü sergiliyor. Her antrenman sonrası ekstra şut ve hava topu çalışan, fiziksek olarak da dayanıklılık anlamında da, fazla mesai harcadığı için iyi duruma gelen Barış Alper'deki bu değişim meyvelerini verdi. Teknik direktör Okan Buruk'un gözüne giren genç oyuncu, çalışkanlığının mükâfatını almaya başladı. Barış Alper'in yükselen formu, A Milli Takımı açısından da büyük önem taşıyor. Genç oyuncunun, stil olarak "Yeni Burak Yılmaz" olacağı öngörülüyor.

Bu sezon sağ ve sol kanat ağırlıkta olmak üzere 16 Süper Lig maçına çıkan Barış Alper bu karşılaşmalarda 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Sezon başında da Rezerv Lig'de şov yapan sarı-kırmızılı oyuncu, burada da 2 karşılaşmada 4 gol - 4 asist yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0