Boey için 25 milyonluk madde!

Galatasaray'da
bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey için yönetim harekete geçti. Avrupa kulüplerinin performansını yakından takip ettiği ve Fransa milli takımının da izlediği iddia edilen 22 yaşındaki savunmacının sözleşmesini iyileştirmek isteyen Galatasaray yönetimi 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi koymak istiyor.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, sözleşmesini iyileştirmeyi düşündüğü Sacha Boey için serbest kalma maddesini belirledi. 22 yaşındaki Fransız oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde önemli bir yol kateden Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon sonunda olası gelecek tekliflerin önüne geçebilmek adına sözleşmeye 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi koymak istiyor. Yıllık maaşı bonuslar dahil 500bin Euro olan genç oyuncuyu geçen yaz Rennes kulübünden 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katan Galatasaray'da sezon başında kadro dışı olan Boey, daha sonra bulduğu şansları çok iyi değerlendirerek ilk 11'in değişmez ismi oldu. 

2025 yılına kadar sözleşmesi olan Boey, bu sezon 21 maçta görev yaptı ve 2 asistlik katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0