Zakharyan'ın babasından transfer açıklaması!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Dinamo Moskova'nın genç yıldızı Arsen Zakharyan için iddialar ardı ardına gelirken, 19 yaşındaki oyuncunun babası Rus basınına açıklamalarda bulundu.

Sport Express'te transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan genç oyuncunun babası Norayr Zakharyan "Arsen'in benim baskım yüzünden Galatasaray'a gitmediği doğru değil. Bu bizim ortak kararımız. Türkiye'yi seçenek olarak bile düşünmedik. Arsen'i sakince futbol oynaması için rahat bırakmalarını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Arsen Zakharyan, uzunca bir süre Galatasaray'ın transfer gündeminde yer almıştı. Orta saha oyuncusu transfer iddiaları hakkında daha önce Rus basınına konuştu. Zakharyan, hakkında çıkan iddialar sonrasında Championat'a yaptığı açıklamada "Kişisel nedenlerden dolayı kariyerime Galatasaray'da devam etmeyi düşünmüyorum." dedi.

19 yaşındaki yıldız adayı bu sezon Moskova ekibiyle çıktığı 23 maçta 3 gol ve 6 asist yaptı. Zakharyan, 6 kez Rus Milli Takımı forması giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0