Zaniolo'ya ara yok!

Ara transfer döneminde Roma'dan transfer edilen ancak fiziksel eksiklikleri nedeniyle ligde 2 maçtır yedek soyunan Nicolo Zaniolo lige verilen arayı fırsata çevirecek. 23 yaşındaki İtalyan yıldız, milli arada teknik heyetin hazırladığı özel programın yanı sıra bireysel antrenörüyle ekstra program yaparak eksikliklerini kapatmak ve ilk 11'deki yerini almak için çalışacak.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo milli arayı boş geçirmeyecek. İtalyan yıldızın, fiziksel olarak hazır olması için Florya'da çalışmalarına devam edeceği öğrenilirken, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediği öğrenildi. Teknik heyetin hazırladığı program dahilinde özel çalışmalar yapacak olan ve fizik - kondisyon eksikliğini kapatmaya çalışacak olan 23 yaşındaki İtalyan yıldızın hedefi en kısa sürede 90 dakika forma giyebilecek hale gelmek ve şampiyonluk yürüyüşünde takıma katkı sağlamak olduğu belirtildi. Zaniolo, Galatasaray'a transfer olduktan sonra ligde 2 maçta da sonradan oyuna girdi ve Kasımpaşa karşısında galibiyeti getiren golü atmıştı. Yıldız golcü Konya deplasmanında hücuma hareketlilik getirmesine rağmen mağlubiyete engel olamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0